HAKHOK JUBILEUMEXPOSITIE DAVEREND SUCCES!

Klik hier voor: Artikel uit de Ahrenberger

Zaterdagochtend om 11.00 stonden de eerste bezoekers al op de stoep, nieuwsgierig naar de meest recente beelden die bij Het HakHok zijn gemaakt. Ze werden niet teleurgesteld, net zo min als ongeveer 460 andere kunstliefhebbers die na hen onze beeldentuin betraden. Van gasten die al voor de vijfde keer onze tentoonstelling bezochten, hoorden we dat deze jubileumeditie een zeer hoog niveau had. Veel lovende opmerkingen kregen we over de nieuwe opstelling van de beelden. De stellages van pallethout, die het aanzien van het terrein omvormden tot een expositieruimte, gaven een platform aan verschillende sculpturen.

Zondag kende een wat tragere start, waarschijnlijk veroorzaakt door het buiige karakter van het weer. Maar naar mate de dag vorderde groeide ook het bezoekersaantal om uiteindelijk op ruim 800 gasten uit te komen.

De sfeer was geweldig, de demonstraties van de beeldhouwers een groot succes en de beelden van grote kwaliteit. Vanwege het feestjaar hadden 2 HakHoksters voor de 1e maal een ruimte gecreëerd waar jonge bezoekers een steentje mochten bewerken. Beide dagen was het kinderhoekje bezet door het kleine grut en soms ook door hun ouders.

Kortom een jubileumexpositie waar we met trots op kunnen terugkijken. Dank aan alle leden van ons beeldhouwerscollectief die dit grandioze feest hebben mogelijk gemaakt. En nu maar weer aan de slag met de beelden voor de volgende tentoonstelling in het 2e weekend van september 2010.