Over Ons

Wat ben ik toch een bevoorrecht persoon dat ik zo’n prachtig landgoed mag bewonen! Nog elke dag ben ik dankbaar voor dit erfgoed en geniet er intens van om dit met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. We leven in roerige tijden maar ik voel dat onze plek voor velen een oase van rust en bezinning is. Creativiteit kan hier tot uitdrukking en bloei komen. Het is mij dan ook een hele eer om iedereen die deel uitmaakt van ons collectief, vanuit onze gezamenlijke interesse, een eigen plaatsje te mogen bieden. Vanuit sociaal cultureel oogpunt zie ik Het HakHok als een plek waar kunstzinnigheid, liefde, vriendschap, tolerantie, harmonie, verdraagzaamheid en spiritualiteit, hand in hand gaan.

Kernwoord: respect

Respect voor de natuur om ons heen, respect voor elkaar, respect voor mij, respect voor alle spullen die bij ons open atelier horen. De reden waarom ik deze filosofische beschouwing op de website plaats is een groeiend gevoel van innerlijke onrust. Onrust die zich manifesteert en gevoed wordt door het gevoel dat sommige HakHokkers niet volledig willen participeren in ons collectief. Ik heb het niet over de frequentie waarmee men komt hakken, maar wel over een onverschillige houding in het algemeen en het slecht naleven van de gebruikersvoorwaarden in het bijzonder. Ik ben iemand die altijd bereid is het goede in anderen en in situaties te zien. Ik vind het enorm belangrijk om iedereen de ruimte te geven. Helaas geef ik daarbij niet altijd even duidelijk mijn eigen grenzen aan en voel dat die soms overschreden worden. Het is mijn droom dat iedereen binnen onze HakHok gemeenschap dit begrijpt en zich in zal zetten voor meer respect en begrip. Daarom een verzoek om de gebruikersvoorwaarden nog eens goed na te lezen en deze uit te voeren.

image
image

Stuur ons een mailtje.

Klik Hier

Al 25 jaar Actief

Op het buitenterrein is een kleine beeldentuin ontstaan, in de bosrijke omgeving kunt u al wandelend genieten van beelden.

Creatieve Beeldhouwers

Beeldhouwerd met enige hakervaring kunnen zich aansluiten bij ons collectief.

Aanmelden mogelijk

Graag aanmelden via beeldhouwen@hakhok.nl of maak een telefonische afspraak (06-53836165)

Ontmoet Onze HakHokkers

Toot van Dijk

Hakhokker

Ik ben iemand die altijd bereid is het goede in anderen en in situaties te zien. Ik vind het enorm belangrijk om iedereen ...

beeldhouwen@hakhok.nl